KUKA OLEN

Minä olen Ville Ranta. Minulla on vaimo ja kaksi lasta, poika ja tyttö. Poika on syntynyt vuonna 2015 ja tyttö 2018. Vaimon kanssa olemme olleet yhdessä vuodesta 2008 ja naimisissa olemme olleet vuodesta 2015.

Itse olen syntynyt vuonna 1985 Kotkassa. Kyllä, olen “kotkan poikii ilman siipii”.

Muutimme äitini ja isosiskoni kanssa Tampereelle vuonna 1990. Asuimme siellä vuoteen 1998, eli kävin siellä esikoulun ja ala-asteen. Pienelle pojalle haastavinta tässä ajassa oli muuttaa ”miä” ja ”siä” sanat muotoon ”mä” ja ”sä”. Tämän takia meni jonkin aikaa, että jutuissani ei ollut muiden mielestä mitään järkeä. Toki en tiedä, onko tämä muuttunut mihinkään.

Ala-aste aika Tampereella meni hyvin. Minulla oli hyvin kavereita. Kiusaamista ei juurikaan. Harrastin mm. jalkapalloa ja koripalloa. Jääkiekkoakin yritin muutaman kuukauden, mutta luistelua en vain koskaan oppinut kunnolla ja se turhautti. Olin aina luokkani pienikokoisin. Muistiin on jäänyt hyvin kerta, jolloin olin jääkiekossa maalivahtina ja tein komean torjunnan syöksymällä isoissa varusteissa kiekon eteen. Seurauksena oli pelin keskeytys, koska en päässyt ylös varusteiden suuren koon takia ja tuomarin piti nostaa minut takaisin pystyyn.

Sitten vuonna 1998 muutimme Valkeakoskelle, jossa sitten asuin aina vuoteen 2020 asti. Jos minulta kysytään, että mistä päin olet, niin vastaan: ”alun perin Kotkasta, mutta valkeakoskelainen.” Valkeakoskella sitten meininki monella tavalla muuttui. Siitä kerron sitten omassa blogissa erikseen.

Sitten vuodesta 2020 asti olemme perheen kanssa asuneet Helsingin Tapanilassa.

Arki menee töiden merkeissä, oman asunnon ostamisen haaveillessa ja lasten harrastusten parissa. Toki unohtamatta hyvää olutta silloin tällöin.

Omia mieltymyksen kohteita on:

Jalkapallo – Erityisesti Valioliiga ja Liverpool (YNWA)

Musiikki – Tykkään soittaa, kuunnella ja käydä keikoilla. Keikoilla käyntiin ei niin paljoa ole aikaa, kun haluaisi, mutta se on sellaista.

Matkustaminen – Toivon, että pääsemme pian perheen kanssa tätä tekemään lisää.

Hotellit ja ravintolat – Olemme vaimon kanssa tehneet Hotelli- ja ravintola-alalla pitkän uran ja sen takia tykkäämme paljon käydä ravintoloita ja hotelleja testaamassa.

Tässä pähkinänkuoressa se kuka minä olen. Seuraavassa blogissa kerron sitten enemmän itse blogista ja mikä minun ideani ja tavoitteeni tällä hommalla on.

Toivottavasti tykkäät lukemastasi ja tuolta löytyy linkit kaikkeen blogin someen ja myös sähköpostiosoite mahdollisiin yhteistyökuvioihin.